Hundknuten

Jag som driver Hundknuten heter Fanny Tornblad och bor i Kävlinge i närheten av Lund. Mitt intresse och min passion driver mig hela tiden till att utvecklas och lära mig mer om hundar och hur de fungerar. I dagsläget är det två Australian Cattledogs, Råttan och Zack, som förgyller mina dagar.

Mitt liv har kretsat runt hund sedan jag var barn och sedan jag var 6 år har hund varit en självklar del av min familj.  Jag bestämde mig för att ta min hobby vidare i förhoppningen att även kunna ha det som yrke och valde att utbilda mig till diplomerad allmänlydnadsinstruktör.

 

Som fortsättning gick jag utbildning till problemhundskonsult, som jag ännu inte avslutat och jag är även färdigutbildad rallylydnadsinstruktör.

Livet med hund är inte alltid en dans på rosor. Mina tre första egna hundar var tyvärr väldigt sjuka och har därför krävt att jag har satt mig in i hur kroppen fungerar och även hur det psykiska och fysiska samarbetar.

 

Ingen av dessa hundar lever tyvärr idag utan fick somna in väldigt unga. I min vilja att hjälpa dem har ett stort intresse för friskvård, förebyggande träning och rehabilitering växt fram hos mig. Jag har Arvid, Ollyver och Fokus att tacka för att jag idag kan hjälpa andra hundar till ett bättre liv.

Utbildning

  • Diplomerad Allmänlydnadsinstruktör – Kungliga Hundar

 

  • Diplomerad Rallylydnadsinstruktör – Hundens hus
     

  • (Problemhundskonsult – Hundens hus, genomförd men ej tagit examen)
     

  • Diplomerad Massage- och Laserterapeut för hund – Hund i Harmoni/Aktiv Hund

© 2016 Hundknuten, Fanny Tornblad

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now