top of page
DSC_9876
DSC_8835
IMG_5336

Hundknuten

Jag som driver Hundknuten heter Fanny Tornblad och bor i Ask, Svalöv. Mitt intresse och min passion driver mig hela tiden till att utvecklas och lära mig mer om hundar och hur de fungerar. I dagsläget är det min Jakt Labrador Retriever Nailo och sambons Australian Cattledog Zack som förgyller mina dagar. Jag och Nailo tränar inför tävling i tävlingslydnad och rallylydnad.

Mitt liv har kretsat runt hund sedan jag var barn och sedan jag var 6 år har hund varit en självklar del av min familj.  Jag bestämde mig för att ta min hobby vidare i förhoppningen att även kunna ha det som yrke och valde att utbilda mig till diplomerad allmänlydnadsinstruktör.

 

Som fortsättning gick jag utbildning till problemhundskonsult, som jag ännu inte avslutat och jag är även utbildad rallylydnadsinstruktör, tävlingslydnadsinstruktör, hundmassör och laserterapeut.

Livet med hund är inte alltid en dans på rosor. Mina fyra första egna hundar var tyvärr väldigt sjuka och har därför krävt att jag har satt mig in i hur kroppen fungerar och även hur det psykiska och fysiska samarbetar.

 

Ingen av dessa hundar lever tyvärr idag utan fick somna in väldigt unga. I min vilja att hjälpa dem har ett stort intresse för friskvård, förebyggande träning och rehabilitering växt fram hos mig. Jag har Arvid, Ollyver, Fokus och Råttan att tacka för att jag idag kan hjälpa andra hundar till ett bättre liv.

Utbildning

 • Diplomerad Allmänlydnadsinstruktör – Kungliga Hundar

 

 • Diplomerad Rallylydnadsinstruktör, nybörjar- och fortsättningsklass – Hundens hus
   

 • (Problemhundskonsult – Hundens hus, genomförd men ej tagit examen)
   

 • Diplomerad Massage- och Laserterapeut för hund – Hund i Harmoni/Aktiv Hund
   

 • Diplomerad Tävlingslydnadsinstruktör, Startklass och Klass 1 - Royal Dog Education
   

 • Pågående Rallylydnadsinstruktör, alla klasser - Royal Dog Education

bottom of page