top of page
DSC_4190
DSC_7971-ig
DSC_0230

Välkommen hit!

 

Har din hund ont i ryggen, stela leder, korta muskler eller vill du kanske bara ge din vän en mysig och avslappnande stund?

På Hundknuten får du och din hund ett bra och tryggt bemötande och behandling utifrån individens behov.

Hundknuten

 

I vår vardag utsätts hundarna för både psykisk och fysisk aktivitet. Många hundar är mycket aktiva inom olika sporter eller andra aktiviteter. Vissa hundar lever med en hög stress och aktivitet. Självklart påverkar alla dessa faktorer kroppen på olika vis och precis som oss människor drar även hunden på sig spänningar, sträckningar och andra problem.

För att få en mer hållbar hund som klarar av dessa påfrestningar krävs också att vi ger kroppen en möjlighet att pausa och återhämta sig. Med hjälp av massage hjälper vi kroppen att återhämta sig snabbare och risken för skador blir mindre. För den stressade hunden minskar det inte bara den psykiska stressen utan genom att minska på spänningarna blir det också mer behagligt för vår hund som då lättare kan koppla av.

Unna din hund en lugn och härlig stund som kan hjälpa er till ett längre och aktivare liv tillsammans!

Nyheter!​​

  • Hundknuten har flyttat och är nu verksam i Skåne. Ett samarbete med Eslövs Brukshundklubb är startat så utöver hembesök finns även möjlighet till behandling på klubben. 

 

Hembesök erbjuds utan milersättning inom Svalöv.  

Medlemmar i Eslövsbrukshundklubb erhåller rabatt på samtliga behandlingar. Läs mer under priser.

medlem-12763e3ed0ffbad124f7a4ef798313429
bottom of page